Kauppa toistaiseksi kiinni. / Shop closed temporarily.

Kauppa on toistaiseksi kiinni! Jos asiasi koskee jo tehtyä tilausta tai olet yritys- /team-asiakas, ota yhteyttä info@tapesnake.com

Shop is temporarily closed! If you have questions about your order made prior to the closing of the shop or you are corporate or team customer, please contact info@tapesnake.com

———————————————————————————————————–

TapeSnake sulkee ovensa, toivottavasti ei kuitenkaan lopullisesti vaan kauppa laitetaan säppiin toistaiseksi.

Kevät on ollut säpinää täynnä ja päivät on venyneet liian pitkiksi. Tästä on seurannut tilausten viivästymistä sekä asiakaspalvelun sähköpostin, FB-viestien ja puheluiden tulva, mikä osaltaan on syönyt tehokasta työaikaa ja nostanut työtaakkaa. Tästä on seurannut avaintekijöidemme loppuunpalamista ja työn jäljen heikentymistä. KAIKKI jo tehdyt tilaukset tehdään järjestyksessä, mutta annamme oikeuden perua tilauksen jos näin haluaa.

Teamit ja yritysasiakkaat tullaan palvelemaan kuten ennenkin, mutta toivomme, että tekisitte tilaukset hyvissä ajoin sähköpostilla, jos tiedätte että tarve on edessä.

Toivon että näillä liikkeillä saamme aikaa järjestää itsellemme aikaa hengähtää ja pystymme tulevaisuudessakin palvelemaan teitä samalla innolla, ylpeydellä ja ammattitaidolla kun parhaimmillaan pystymme.

-Antti, TapeSnake